Уписите за секоја академската година започнуваат од 1 септември и траат целата година. Училиштето е отворено од 15.30 h до 21:00 h.

Уписот може да се изврши во нашите училишта, преку телефон или на нашиот e-mail : sonja.hristovska@yahoo.com или soni.logos@outlook.com

Дежурен телефон 071 / 887 - 000

Повелете, Ве очекуваме,

Тимот на СОНИ – ЛОГОС.