Англиски

СОНИ – ЛОГОС Ви ги нуди следниве курсеви за aнглиски јазик:

  • Kурсеви за возрасни
  • Курсеви за деца и средношколци
  • Специјализирани курсеви
  • Викенд курсеви
  • Курсеви дизајнирани според вашите потреби
  • Индивидуални часови

Германски

Германскиот јазик го зборуваат повеќе од 90 милиони луѓе, а службен јазик е во Германија, Австрија, Швајцарија, Лихтенштајн и Луксембург. Германскиот е најраспространет мајчин јазик во Европа.

Многу меѓународни компании имаат седиште во Германија, затоа познавањето на германскиот јазик ја зголемува Вашата шанса за вработување во Германија.

Познавањето на германскиот јазик Ви овозможува студирање на некои од најпрестижните европски универзитети.

Албански

Албанскиот јазик е јазик што го говорат приближно околу 6 милиони луѓе, првенствено во Албанија, Косово, Србија, Црна Гора, Македонија, но исто така и во некои други балкански држави, како и од емигрантски групи во Калабрија, Италија. Јазикот е еден, посебен огранок на Индоевропското јазично семејство.

Денешниот албански јазик како стандардна форма и го има дијалектот на Тоските.

Македонски за странци

Курсевите, Македонски за странци, се организираат според потребите на слушателите.

Нудиме курсеви во мали групи (од 5 до 8+- слушатели), како и индивидуална настава.